dumprupp

Vaknade i morse och rullade in till vågen, jag var så sjuuukt jävla uppblåst och kände mig så sjukt tung.
Och jajjemen plus 1,5kg från IGÅR, den där hetsen igår kändes ju jävligt rolig idag.
Men jag sa ju att jag fick ta ångesten och skylla mig skälv och inte kräkas.. men ångesten idag ledde åter igen till hen dunderhets och kräk.
Så sjukt jävla onödigt men så kan det gå när man är dum..

Puss


Dumma, dumma jag

Har precis hetsat typ 1000kg chips och typ 5kg choklad..
jag var påväg till toan men jag stannade upp och gick hit i stället..
jag ska fan inte, jag får ta ångesten och skylla mig själv..

Kul med vägdag imorrn. puss.


Måndag

jag var ut i förrgår och jag är fortfarande så sjukt seg i kroppen..
Jag ställde mig på vågen nyss och var beredd på världens mongoviktökning men -0,5kg sen förra måndan..
men men, "vattenvikten" från då jag går ut brukar alltid vara kvar i 2 dagar, alltid. Varför inte nu? eller väger jag mindre egentligen? :O Aja, det visar sig imorgon. PUSS


yeye

Asså jag är så splittad, jag är helt säker på att jag gick på negativ förbränning så gott som jämt i början på förra året, men jag gick ju fan ner massor också.
Jag gick ju en timmes powerwalk innan frukost varje dag och tränade på friskis&svettis typ 3 gånger i veckan, jag åt runt 300-1000kcal om dagen men det funkade ju.. visst jag kände mig lite slut men det vägdes upp av hur bra
jag kände mig när jag varit duktig och tränat och när jag såg resultat.

Det mesta jag vill på jorden är att få bort allt fett på min kropp, och fort!
Jag vill dock inte få bort musklerna, jag vill få bort fett, fett fett fett fett, bort med dallret.

Jag kanske var sjuk förut när jag var inne i promenaderna men jag gillade verkligen kännslan av att jag pressade min kropp till träning..
Väckarklockan ringde, jag tog på mig kläder och gick ut en timme, kom hem, duschade, åkte till jobbet och efter jobbet blev det ett friskispass.
Jag kände mig så duktig, så stolt.
Juste, när klockan ringde på morgonen så tog jag en koffeintablett också, den började verka lagom till då jag började gå..
Jag kännde att kroppen verkligen inte orkade (men på ett skönt sätt) och att det bara var vilja som styrde mig.. och koffeinen så klart :P
men endå, det funkade för mig.

Jag tror att jag ska lägga mitt "hälsosamma tänkade" på hyllan en tag och istället satsa stenhårt nu.
Jag vill börja med träning igen nu på en gång, och nu ska jag simma för det är så jävla otroligt skönt men har inte ekonomi till det nu så jag får köra med lite "hemma träning" nu när jag har pappas lägenhet, har lite videos på datan och så.
Och nackdelen med att bo i norrland, SÅ SJUKT JÄVLA KALLT! på tok för kallt för morgonpromenader.. så jag kör en mjuk start imorrn med 20min pilates.

Är så sjukt less på spegelbilden.. aja puss, nu blire nån film.


så kallad negativ förbränning

Jag funderar ganska ofta på det där med negativ för bränning och jag vet ganska mycket om det och vet att det "inte är bra" men är det verkligen så negativt som alla säger?
Om du äter oregelbundet, om du äter för lite, om du tränar på tom mage, om du är bakfull, intar koffein, intar nikotin osv.. så ställer kroppen in sig på svält och då tar kroppen till den så kallade negativa förbrännigen.
Musklerna bildar och utsöndrar då amoniak som fräter sönder både leder, muskler och gör att svetten luktar mycket värre och starkare, typ liknande acceton lukt.

Men jag menar att förut nångång när jag skulle gå på en vlcd (very low calorie diet) alltså typ shakar och sånt, då stog det i beskrivningen att andedräkten bla kunde få en acceton liknande lukt men att det var ofarligt och vanligt vid förbränning under en lågkalori diet..

Det står nästan överallt att är super dåligt, förutom på vissa sidor om dieter och även vissa läkare säget att det är ofarligt..

Jag hatar när jag inte vet exakt.. utan får två sidor på det hela..

Om jag tar morgonpromenade som exempel, föut gick jag jämt på morgon promenader och varje gång innan frukost.
Jag har pratat med 3 olika dietister om just morgon promenaderna, för då är ju kroppen på noll, ingen energi alls.. Så promenad innan frukost borde ju vara super dåligt eftersom det finns absolut ingeting i kroppen att förbränna, vilket gör att kroppen ställer in sig på negativ förbränning.
Men på hur många ställen säger dom inte att morgon promenader innan frukost är jätte bra? Jo på massa ställen!
Ingen utav dietisterna hade ett vettigt svar till mig om varför vissa säger att det är super bra att gå innan frukost och att det ökar förbränningen under hela dagen medans vissa sa att det verkligen var skit dåligt!
"Det är under diskussion", tydligen vet inte läkarna eller dietisterna riktigt hur det påverkar kroppen, bra eller dåligt?..
Jag fick som tips att "ta något litet iallafall" innan promenaden så jag inte gick på helt tom mage, för att vara lite snällare mot kroppen.


Analog VS Digital våg

Mamma har en digital våg som jag är van att väga mig på, Pappa har en vanlig analog våg.
Min fråga är då, vilken är mest pålitlig eller är dom typ samma?

nu är det ju så att när jag vägde mig hos pappa nu så väger jag mindre än innan.. visst jag kan har gått ner i vikt, men det hade ju varit bra så så är det nog inte.. det är nog fel på vågen men jag går efter dom siffrorna nu iallafall så kan jag ju låssas att jag gått ner i vikt, och sen när jag kommer hem till mamma (om typ 2veckor) så kan jag ha gått upp igen..

haha asså vad är grejen med bortförklaringarna?
bortförklaringar när jag går upp i vikt och även när jag går ner? haha aja nu kör vi såhär.

Vikten förra tisdan: 78.6
Vikten idag: 77
Jag har till och med lite minskning på centimetrarna från förra veckan :
Mage/höft : -2cm
Midja: -1cm
Rumpa: -1cm
Under brösten: -2cm

Visst att jag kan ha mätt lite fel men nu kör vi så här.

PUSS


now or never

ja jag tänkte ju att jag skulle kolla hur mycke kolhydrater jag äter på en dag och skrattar åt mig att jag trodde jag kunde käka 20g eller mindre.. haha
Jag äter typ 1000000g kolhydrater om dagen och har absolut ingen aning vad jag ska äta för att hamna på runt 20g på en dag.

Bara min shake som jag tar på morgonen var på 10g så..
men aja, nya tag igen .

Igår började jag första dagen på praktiken och det var awesome!
På gina tricot med massa fina och snälla tjejer..
Jag ÄLSKAR verkligen rutiner, det gör att jag lättare kan hålla koll på maten och så och inte nog med det så är det nu på torsdag jag ska få ha pappas lägenhet i 3 veckor helt för mig själv.. så jävla nice!
Då blir det morgonpromenader så gott som varje dag och lite pilates i vardagsrummet och jag ska ta tag i simningen!
Det är inte bara snack, jag är verkligen en sån som är allt eller inget och nu har jag varit på tok för slapp med träningen och maten och därför har det varit svårare att hålla det..

Allt eller inget! Nu ger jag allt!

Idag, simning innan praktiken.

vikten idag, 78,6
måtten är typ samma som innan.


pluffs

Jag känner mig fetast i världen idag, depp depp
Jag hatar "den tiden på månaden"!
Dock käkar jag minipiller utan hormoner för jag fick världens depressioner av vanliga p-piller, och pga minipillerna så får jag ingen mens men jag har alla jävla symptom endå, och det känns som dom är 20gånger värre än förut..
usch och vågen gillar mig INTE idag! hoppas på att det är pga "mensen" och att den försvinner sen.

Aja, jag har tänkt att jag antagligen äter på tok för mycket kolhydrater och därför går det segare för mig att gå ner i vikt..
jag tänkte att jag skulle försöka kolla hur mycket jag äter och minska det.. jag googlade lite snabbt och fick fram att ca 20g kolhydrater är "lagom" när man går ner? eller?
Jag har verkligen noll koll när det gäller kolhydrater.. är det någon av er som håller koll på det och hur mycket äter ni? och vad är bra när man vill gå ner i vikt?
PUSS

åh jag ska simma idag igen.. hoppas jag mår bättre efter det.. det händer så mycket i helgen som jag vill vara glad för och idag firar jag och min babe 3 månader.. hm..



still amazing

Jag somnade skit tidigt igår kväll så jag ställde klockan en timme tidigare imorse..
Pigg och glad var jag när jag vaknade så jag tog och körde lite pilates såhär på morgonen.. härligt!
Jag har en sån otroligt skön känsla i kroppen nu sen igår, mums!
Jag är mycket piggare idag och "nackontet" som jag haft i flera veckor är så gott som borta.

Jag vägde och mätte mig förut och det var ingen större skillnad från förra veckan, dock igår när jag skrev min vikt till narrow så var det 78,4 och idag är det 77,9 men det är endå +0,2 sen förra veckan.

Jag är så otroligt peppad och ska verkligen ge järnet nu med träning och sånt så det hinner bli nån skillnad till sommarn!
PEPP PEPP PEPP PEPP PEEEEPPP! <3
PUSS


RSS 2.0