fail

Ett tips till mig själv är att om jag tänkt ha en lyckad och planerad dag så glöm fan inte att ta med lunch och mellanmål!
Sämst..
Igår så hade jag världens bästa dag enda fram till jag kom hem.. jag skulle haft med mig mellanmål för jag har tänkt att jag ska vara duktig och äta med jämna mellanrum för att slippa bli hungrig men jag glömde mellanmål så när jag kom hem så åt jag allt som jag såg och fick tag på, och sen försvann det ner i toan.. så sjukt jävla onödigt!
Och idag glömde jag både lunch och mellanmål.. dom jag umgås med på utbildningen skulle åka iväg ock äta lunchbuffé på kina.. ja.. jag behöver inte säga mer.. och sen när jag kom hem så var det exakt samma som igår..
Jag som inte har hetsat på jättelänge, och nu.. 2 dar i rad.. fuck..

Och som grädde på moset så är jag kär.. orkar inte med det här.. fuck it!


sista spurten

Har ni tänkt på att det bara är 54dagar kvar på detta året? helt galet tycker jag..

Jag pratade med mamma förut om viktväktarna och hon sa att hon också ville börja med det men hon ville att vi skulle börja typ i januari.. Så då tänkte jag att jag tar en liten slutspurt nu och så ger jag järnet dom här sista dagarna på året, ska verkligen göra mitt bästa och jag satsar på att gå ner 6 kilo innan året är slut så det är bara att ta sig i kragen och kämpa!

Jag har gjort ett litet mat schema för morgondagen och på hela dagen har jag kommit fram till att jag ska ligga på 750kcal och det känns helt okej!
Jag ska försöka göra så varje dag nu, iallafall på vardagarna när jag har utbildningen att skriva ner dagen innan vad jag ska äta och när jag ska äta det.. På så vis minskar jag chansen på att jag trycker i mig något olämpligt :)
Och "morgonträning" ska det bli varje dag! jag ska satsa på att gå en timme innan frukost men om jag utav någon anledning inte skulle orka/vilja gå promenaden så ska jag göra 100magövningar och 40armhävningar, Imorgon tänkte jag faktiskt satsa på att göra båda :)


Dunkadunka i mitt huvud..

Ja vad roligt, jag har heltklart blivit beroende av nikotin än än gång.. Abstinensen gör sig väl påmind.. Jag som var så sjukt jävla duktig innan utbildningen började och sen blev det att dom jag umgicks med gick ut och tog en cigg och så har det fortsätt.. fuck it

Aja.. Jag funderar faktist på att börja på viktväktarna.. haha, jag har alltid mobbat det men när jag var mindre så gick jag ner typ 7kg med dom så det kanske inte skulle vara helt fyskam att ge det ett till försök..
För det är ju ganska uppenbart att det jag håller på med nu inte funkar, och jag har nästan stått på samma vikt i snart ett halvår..
Jag har fastnat och behöver en ordentlig spark i röven så jag kan komma till mitt mål nån gång.
Jag klarade 13kg själ och nu behöver jag hjälp med dom ca 20kilona som jag har kvar att bli av med..
Sommaren som kommer ska jag bada! jag ska ligga och sola bland alla andra människor, jag ska vara stolt över min kropp! sådeså!


ökar intaget

Jag har insett att nu under utbildningen så funkar det inte att äta så lite kcal som jag försökt att göra..
Dagarna blir så sjukt långa och jag är trött hela tiden och orkar inget alls..
Ni skulle säkert klara det, det tvivlar jag inte på alls men jag blir helt galen utan mat, jag kan inte ha något socialt liv alls för jag blir helt cp.. Så jag har tänkt nu att medans jag går utbildningen och ska lära mig grejer så höjer jag intaget till typ +- 1000, så kanske jag orkar lite mer..
Jag hade ju tänkt att jag skulle vara skit duktig nu när jag fått rutiner igen men jag har bara gjort morgonträning, alltså antingen en timmes promenad eller 100 magövningar och 40 armhävningar, och det är ju verkligen bättre än ingenting men jag hade hoppats på att jag skulle ta tag i träningen på friskis&svettis också.. Men när jag slutar utbildningen så är jag helt sjukt trött, orkar inte ett skit.. Men jag hoppas att det blir lite bättre om jag äter lite mer..

Till veckan tänkte jag nog fixa gymkort också, att jag bara lägger på det till mitt jympa kort.. dock hänger det på om jag får pengar av pappa för jag äger 150spänn som jag måste hushålla med till typ den 27e..
Jag hoppas att jag får pengar så jag kan gå på gymmet direkt efter kursen, det skulle vara awesome.






Länka era bloggar!

hej hej, jag börjar med att skriva att min dator ha kraschat igen, så det blir till att leta reda på era bloggar än en gång :(
Vissa har jag sparat som en liten ikon på externa hårddisken.. Men länka till era bloggar i säkerhetens skull så jag hittar er :)

Idag tog jag mig ut på en morgonpromenad igen, och de va så grymt skönt!
Jag har skyllt på att det är för tidigt nu när jag måste åka till kursen klockan 8 men jag kom på att det var bara en dålig bortförklaring för att jag inte orkat..
Men nu jävlar, jag klev upp 6 och gick ut och gick en timme och ska försöka göra det varje morgon, iallafall på vardagarna.
Allt handlar om prioritering..

Igår på kursen gick vi igenom "sunda matvanor" och jag tycker att sånt är riktigt intressant..
Vi pratade om förbränning, mättnad och hungerkänslor, bodsocker och lite om ätstörningar..
Jag kom och tänka på en speciell grej, att när kroppen ställer om sig på svällt, vilket den gör ganska snabbt så utsöndrar musklerna ammoniak som kan fräta sönder ledband och gör att man luktar illa, att svetten luktar värre och att man luktar typ acceton..
Lärare sa det "Så om ni misstänker att någon har ätstörningar så kan ni gå och lukta på dom, ni kan ge dom en kram eller något. Speciellt anorektiker och bulimiker brukar lukta."
Asså jag har hört att andedräkten kan bli lite konstig och lukta acceton om man äter dåligt.. men att man kan känna lukten på 1½meters avstånd är väll lite att ta i..

Aja, idag ska vi fortsätta på gårdagen så jag lär ju skriva igen när jag är hemma ikväll :) see ya!




RSS 2.0