".......... har taggat ett foto av dig"

Min bästa vän la upp en bild på mig som hon tog på en förfest för ett tag sen.
Jag kommer ihåg att jag kände mig ganska snygg den kvällen.. jag hade en svart spetstshirt som jag hafft skitlänge i garderoben men aldrig använd, just för att jag använder ALDRIG något som visar armarna.. Mitt största komplex på hela kroppen. HATAR DET!
Men jag hade en sån dag att jag hade lie extra självförtroende så jag kännde, why not.. go wild..

"Elin <3 Finast i världen" stog som beskrivning.
Jag kände bara ilska.
Allt jag såg var armarna som vällde ut över hela bilden.
Hon ville bara vara söt, men jag kan inte annat än att vara sur för att hon la upp en sån fet bild.. tog bort taggen direkt.

Alltså är det så här det ska vara..
Ena sekunden låssas jag som att jag är nöjd med hur jag ser ut.. det funkar enda tills jag ser en spegel, en bild eller ser någon med min "önskekropp"..
Antingen isolerar jag mig i ett rum utan speglar, kameror och kläder eller så blir till att röra på fläsket och göra något vettigt med livet.

Alltså jävlar, det är snart sommar.. nu är det pepp pepp pepp som gäller om det ska hända nått!


puss

Ja jag skrev aldrig nått igår.. ber om ursäkt för det men jag hade fullt upp.
Förra veckan då jag vägde mig med pappas analoga våg så vägde jag 76,5, och nu igår när jag vägde mig på mammas digitala så var det plus 1,7kg alltså 78,2.. måtten var typ samma som förra veckan, liiiite mindre på vissa ställen men endå inte värt att skriva om.

Alltså detta är fan inte okej.
Det måste börja ske minskning snarast om jag ska hinna bli lite fin till sommarn iallafall. så här kan jag ju inte se ut.. jag vill verkligen inte undvika stranden och springa runt i munktröja och långärmat hela sommarn igen. usch.

Aja maten och så går ganska bra nu faktist, jag har doch slarvat med mellanmål för jag har bara en rast på hela dan och det är lunchen så jag glömmer bort att äta mellanmål.. men jag försöker komma ihåg dom, jag har börjat äta bananer igen.. ja har varit lite anti bananer för jag har tyckt att det är sjukt mycket kcal i dom för att vara frukt, men det går snabbt att mtrycka i sig en till mellis och man håller sig mätt ganska länge såå.. helt okej.
Ikväll ska jag äta ute med min pojke.. jag är liite orolig för maten, det är ju lite omöjligt att äta nyttigt ute men jag får försöka göra mitt bästa.. PUSS


Pulver

alltså vikten.. det är inte okej!
Imorgon är det väg och mät dag och som det ser ut nu så är det allt annat än lovande.. ucsh.

Jag var och nosade lite på viktnedgång och sen gick det åt helvete..

Idag ska jag banta.. tjockisbanta.
Jag ska dricka nutrlilett shakear, vilket jag är super emot annars..
Överpris för skitgrejer, när man lika gärna kan köpa vanliga soppor som tillochmed har mindre kaloriinnehåll än dom där bantningsprylarna.
Men, jag måste ju erkänna att det är så sjukt enkelt.
Bara att haffa med sig en liten shaker och nån påse så är man färdig. vatten och pulver, enkelt.
Jag ska äta nån riktig lunch iallafall, annars kommer jag va helt snurrig i huvet och det är inte så bra om jag ska stå i butiken och kassan..
Aja, puss puss


rubrik saknas

Jag vet att jag varit sjukt dålig på att uppdatera här men när jag har satt mig ner för att skriva så har hjärnan stått still..
Jag har fullt upp med praktiken, jag hinner ingenting innan jag börjar och efteråt så är jag på tok för trött för att orka något.
Idag börjar jag 12 så jag tänkte passa på att gå in här en sväng.
Aja men jag har inte något vettigt att skriva om endå så.. men men..
Vägningen och mätningen denna vecka var ingen skillnad från förra veckan så det var inte lönt att skriva nått, tyckte jag.

Blä jag känner mig sjukt off idag, vet inte riktigt vad det är.. inte min dag.
Jag "flyttade" hem till mamma igen igår för pappa kom hem från filipinierna imorse.. nu blir det ingen mer underbar ensamhet för min del..

Aja, det jag sa förut om att jag gillar pappas analoga våg mer än den digitala vi har här står jag fast vid.
Jag återkommer på tisdag om viktskilnader tror jag..
Tills dess så ska jag försöka att ge gärnet gällande maten.. igen, jag vet..
Nu den sista tiden har jag levt på tok för "normalt".. jag har inte räknat kalorier och varit galet slarvig. nu är det nog!
Nu börjar jag genast med kaloriräkning igen, sådeså!


RSS 2.0