Bulimiker på paus

Vägningen denna vecka var en liten fail.. -0,4kg sen förra måndagen..
Jag väger nu 57,8kg och samtidigt som jag är skitglad så är jag ven superbesviken.. hm..

Nu är jag inne på sista veckan med xtravaganza shakarna och på måndag ska jag börja äta igen - FUCK!
Om det inte hade varit så plågsamt för kroppen nu med brist på ork och energi så hade jag fortsätt med med shaksen ett bra tag till bara för att det är så jävla bekvämt.
Jag är i nån slags bekväm men tråkig säkerhetsbubbla nu och jag behöver inte bry mig ett skit om mat, hets, ångest eller kräkningar och det är så otroligt skönt.

Jag kan nästan låtsas att jag är "normal"..

Jag började med xtravaganza i augusti förra året och gjorde ett uppehåll november/december och började äta igen..
Under tiden med shakarna så glömde jag nästan bort mit matmisbruk men det gjorde sig väl påminnt igen redan första veckan med mat..
Så jävla fail!
Jag körde på med deppen och frosseriet resten av året och bestämde mig för att börja med shakesen igen direkt när nya året kom..
Sagt och gjort, nu har jag hållit på i 10 veckor och ska börja trappa upp med maten på måndag.
Nervös som en jävla tok är jag..
Jag vill bara vara frisk.. ha en sunt tänkande kring mat och bara kunna köra på.. inte behöva fokusera på maten 24/7 och hetsa hela jävla tiden .. 

Jag tog kontakt med ungdomsmottagningen här i stan och sa att jag skulle vilja prata med någon och fick en tid hos en kurator..
Jag har varit hos henne 2 gånger och hon säger att hennes kunskap kring ätstörningar inte är tillräckliga för att hon ska kunna ge mig den hjälp jag behöver så hon har skickat en remiss till psyk..
Jag skäms .. jag vill inte må dåligt, jag ska inte må dåligt.. iallafall inte visa det utåt.
Det är så jag har blivit uppfostrad.. Är sämst på att visa känslor då det verkligen skulle behövas, jag lagrar dom istället..
Tills dom svämmar över och jag blir tokdeppig.. så.. det kan ju vara bra att jag börjar prata med någon vettig.. och förhoppningsvis kan dom hjälpa med ätstörningen också, HOPPAS!
Dock, kan väntetiden vara några månader innan man får svar från psyk så jag ska fortsätta hos kuratorn sålänge..

Åh fan på måndag är det dags att spräcka trygghetsbubblan och börja inta det som gjorde mig fet - maten.
Första veckan, själva upptrappningsveckan går nog bra för jag har allt på papper och det är ett ganska strikt shema om vad och hur mycket jag ska äta så det går nog bra..
det är veckan efter, då ja har helt fria tyglar som jag är mest nervös för.. Gaaah!

RSS 2.0